Selmatic е изгодно софтуерно решение за фирмата

Ако сферата на работа на вашата фирма е търговията и ви се налага да управлявате много стоки в различни обекти, големи складови наличности, то българският софтуерен продукт “Селматик Плюс“ (ERP – Selmatic Plus) може би е вашето решение.

Този български продукт е специално разработен, за да помогне на малки, средни фирми и предприятия да могат успешно да растат и да управляват по най-добрия начин продажбите, складовете и номенклатурите си от продукти. Към това ЕРП решение има и един допълнителен модул „Бизнес Анализи“, който може да ви дададе за минути бърза информация за най-успешните ви продукти, продавачи и към коя група продукти и услуги да съсредуточите мениджърската си енергия за постигане на максимална печалба и обороти.

Софтуерът “Селматик Плюс“ (ERP – Selmatic Plus) може да бъде интегриран и с ПОС терминали или CRM решения. И все пак, истината е, че този макар и добър продукт е просто софтуер за управление на наличности и продажби, но не е реална и всеобхаватна ERP система. Производителите са съобразили тези слабости и са го направили напълно интегрируем със сериозните ЕРП решения на пазара, които управляват целия ви бизнес, счетоводство и персонал. “Селматик Плюс“ (ERP – Selmatic Plus) може да бъде интегриран и обвързван с „Оракъл Бизнес Суит“, „Майкрософт Навижън“ и други.

Доверете се на професионалното мнение и опит на нашите фирмени консултанти в областта на ERP решенията, за да направите най-успешния избор на софтуер за фирмата ви и да спестите време и десетки хиляди левове.

Бизнес Форуърд предлага разработване и внедряване на индивидуални методологии за оптимизиране на работната среда.
Свържете се с нас:
office@b-forward.com
тел. +359 2 444 33 66

<< Вижте останалите статии